Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader quiz , Jeffs Bistro Gouda, Gouda

Wie ontdekt de Verrader quiz , Jeffs Bistro Gouda Gouda

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Jeffs Bistro Gouda
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Gouda

Gouda

De stad ligt in het stedelijk gebied de Randstad en is in inwonertal de 48e gemeente van Nederland en de 12e  gemeente van Zuid-Holland. De gemeente telt 71.167 inwoners (1 januari 2010, bron: CBS) op een grondgebied van 16,92 km². Gouda heeft een regiofunctie binnen het Groene Hart, waar het qua inwoners de op één na grootste gemeente is.


Jeffs Bistro Gouda

Jeffs Bistro Gouda Gouda

Wat chef en eigenaar Jeffrey wil is een gevarieerd menu aanbieden met verse producten voor een schappelijke prijs. De kwaliteit zal voorop blijven staan, het vergt enige creativiteit maar dat maakt het juist leuk.
 Neem plaats op de bank, aan de stamtafel of aan een knus tafeltje voor twee. Wij zien jullie graag bij Jeffs Bistro, Achter de kerk.... 
in Gouda


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Gouda mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl