Direct contact? 058-7410002

Wie ontdekt de Verrader quiz , De Turfhoeke, Gorredijk

Wie ontdekt de Verrader quiz , De Turfhoeke Gorredijk

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • De Turfhoeke
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Gorredijk


De Turfhoeke De Turfhoeke-1

De Turfhoeke Gorredijk

De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16 tot 20 personen aan tafel. Deze locatie is geschikt voor maximaal 40 personen in buffetvorm (staand). U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude boerderij. De Turfhoeke is luxe en comfortabel ingericht, met topproducten uit Friesland. Een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw vrienden of collega's; om samen gezelligheid te beleven, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben.
Deze inspirerende, kleinschalige en informele vergader- c/q trainingslocatie wordt exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.
Alle moderne faciliteiten, zoals draadloos internet, beamer, scherm en flip-over zijn aanwezig.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Gorredijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl