Direct contact? 0118-740000

Wie ontdekt de Verrader quiz , Restaurant de Werelt, Goes

Wie ontdekt de Verrader quiz , Restaurant de Werelt Goes

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Restaurant de Werelt
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Goes

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.


Restaurant de Werelt Restaurant de Werelt-1 Restaurant de Werelt-2

Restaurant de Werelt Goes

Maak kennis met restaurant de Werelt en haar arrangementen !
 
Restaurant De Werelt is niet het standaard restaurant waar je even snel een hapje gaat eten. De Werelt is juist gericht op een gezellig avondje uit voor zowel kleine als grote gezelschappen. Naast gezellig dineren bieden wij ook verschillende arrangementen voor groepen aan. Een leuke activiteit met aansluitend een diner bij de Werelt maakt van jouw (bedrijfs)uitje een groot succes.
 
Om te benadrukken hoe uniek het concept van Restaurant de Werelt is, lichten we graag onze werkwijze nog even toe:
Al onze gerechten worden op een unieke manier bereid. Namelijk op een Braziliaanse BBQ, oftewel Churrascaria. Op de grote grill worden de zwaarden die voorzien zijn van vooral vlees, maar ook vis en ananas, bereid. De gehele avond komen de gaucho’s bij u aan tafel om de gerechten vanaf het zwaard te presenteren en te serveren. Je hoeft vooraf dus niet te kiezen wat je die avond wenst te eten.
 
Restaurant De Werelt is gelegen aan de Wijngaardstraat in het centrum van Goes.
Voor meer informatie over het restaurant en de arrangementen die wij aanbieden, zie onze website www.werelt.nl
 
Voor een diner bij restaurant de Werelt geldt een meerprijs.

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Goes mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl