Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Barney's Eindhoven, Eindhoven

Wie ontdekt de Verrader quiz , Barney's Eindhoven Eindhoven

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Barney's Eindhoven
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Eindhoven

Eindhoven

De stad Eindhoven ontstond in een moerasdelta van vijf riviertjes de Tongelreep, de Dommel, de Gender, de Laak en de Rungraaf. In 1920 is de gemeente Eindhoven ontstaan in zijn huidige vorm. Eindhoven is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt maar liefst 220.000 inwoners.
De gemeente Eindhoven maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven) en stedelijke netwerk Brabant Stad. 
Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is "groen". Enkele grote parken in Eindhoven zijn onder meer het Stadswandelpark, Genneper Parken, het Philips van Lenneppark, Philips de Jongh Wandelpark en het Henri Dunantpark. 
Ook om de Karpendonkse Plas is er een groen gebied. Het hoogste gebouw van Eindhoven is ''De Admirant'', dat is een woontoren van 105 meter hoog. Dit gebouw staat naast het eerste gloeilampenfrabriekje van Philips. De stad is zeer populair en goed geschikt voor al uw wensen. Eindhoven is een briljante stad en goed voor elke stadsevenement of –tocht van TB Events.

 


Barney's Eindhoven Barney's Eindhoven-1

Barney's Eindhoven Eindhoven

Welkom bij Barney's
Bij ons kun je lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Of je nu rustig wil bijkletsen, zakelijk wil overleggen of gezellig borrelen; bij d'n Bolle kan het allemaal. 's avonds en in het weekend gaat de muziek een tikje harder en draait onze DJ lekkere muziek.

Een eetcafé in hartje stad met hart voor de stad.
Wij doen mee aan alle belangrijke Eindhovense evenementen, tijdens het carnaval, Fiesta del Sol en de marathon openen wij onze deuren voor heel Eindhoven. ook door het jaar heen gaan wij activiteiten organiseren voor en door Eindhovenaren.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Eindhoven mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl