Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven, Eindhoven

Wie ontdekt de Verrader quiz , At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven Eindhoven

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Eindhoven

Eindhoven

De stad Eindhoven ontstond in een moerasdelta van vijf riviertjes de Tongelreep, de Dommel, de Gender, de Laak en de Rungraaf. In 1920 is de gemeente Eindhoven ontstaan in zijn huidige vorm. Eindhoven is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt maar liefst 220.000 inwoners.
De gemeente Eindhoven maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven) en stedelijke netwerk Brabant Stad. 
Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is "groen". Enkele grote parken in Eindhoven zijn onder meer het Stadswandelpark, Genneper Parken, het Philips van Lenneppark, Philips de Jongh Wandelpark en het Henri Dunantpark. 
Ook om de Karpendonkse Plas is er een groen gebied. Het hoogste gebouw van Eindhoven is ''De Admirant'', dat is een woontoren van 105 meter hoog. Dit gebouw staat naast het eerste gloeilampenfrabriekje van Philips. De stad is zeer populair en goed geschikt voor al uw wensen. Eindhoven is een briljante stad en goed voor elke stadsevenement of –tocht van TB Events.

 


At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven-1

At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven Eindhoven

Er is altijd wel een reden voor een feestje of om gewoon lekker bij elkaar te komen. Een verjaardag, een jubileum, behaalde targets en ga zo maar door. Wij, team At the Movies, vinden het altijd leuk en erg gezellig om dit soort gelegenheden samen met u te vieren.
Na een flinke verbouwing, met een volledig nieuwe en gerestylede zaak, zijn onze deuren elke dag geopend om u en uw gezelschap met een glimlach te ontvangen!

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een borrel, vergadering, cursus, meeting, workshop, gezellige lunch of om ’s avonds een hapje te eten. Sinds onze verbouwing kunnen wij onze bovenverdieping afsluiten, dit betekent dus dat u uw eigen besloten event bij ons kunt organiseren.

Daarnaast kunt u eveneens een stukje beneden reserveren voor u en uw gezelschap.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Eindhoven mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl