Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , Golden Tulip Arnhem- Doorwerth, Doorwerth

Wie ontdekt de Verrader quiz , Golden Tulip Arnhem- Doorwerth Doorwerth

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Golden Tulip Arnhem- Doorwerth
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Doorwerth

Doorwerth

Het dorp ligt dichtbij en op een stuwwal langs de Rijn, welke gevormd is in de laatste ijstijd. De stuwwal is de zuidelijke grens van de Veluwe. Doorwerth ligt voornamelijk in de bossen. Doordat bebouwing en bos elkaar afwisselen, zijn deze bossen bepalend voor de identiteit van deze plaats.


Golden Tulip Arnhem- Doorwerth

Golden Tulip Arnhem- Doorwerth Doorwerth

Golden Tulip hotel Arnhem Doorwerth ligt prachtig midden in een 10 hectare groot park, in de bossen op de Veluwe bij Doorwerth.
Het hotel beschikt over een restaurant, 118 stijlvol ingerichte kamers en uitgebreide sportfaciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, all-weather tennisbanen en voetbalvelden. 
Niet voor niets kiezen elk jaar vele sportploegen en voetbalteams ons hotel om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. In het verleden bezochten o.a. Espagnol, Fenerbahce, La Real Sociedad, Vitesse en Jong Oranje ons hotel voor een optimale voetbal voorbereiding op het nieuwe seizoen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Doorwerth mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl