Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , Paddy's, Doetinchem

Wie ontdekt de Verrader quiz , Paddy's Doetinchem

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Paddy's
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Doetinchem

Doetinchem

Doetinchem is een stad en gemeente aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Doetinchem telt 56.111 inwoners en heeft een oppervlakte van 79,07 km2. Daarmee is Doetinchem de dichtstbevolkte gemeente van de Achterhoek.  Op 1 januari 2005 is de gemeente Wehl opgeheven en aan de gemeente Doetinchem toegevoegd. Ook werd het Zelhemse Broek bij de gemeente Doetinchem gevoegd. Na deze veranderingen in de gemeentes is Doetinchem uitgegroeid tot een grote gemeente in de achterhoek en Gelderland. De stad Doetinchem zelf heeft natuurlijk ook zijn charmes, zo staat het bekend als een vriendelijke stad met veel bezienswaardigheden. Doetinchem is een stad waar veel over gesproken wordt en eigenlijk moet iedereen het wel eens gezien hebben.


Paddy's

Paddy's Doetinchem

De roots van Paddy's liggen al 13 jaar in Ierland. Paddy's wil uitsteken boven het maaiveld van de middelmaat en niet alleen een Ierse pub zijn. Bij ons is er ruimte voor lekker eten en drinken. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Doetinchem? Dan bent u bij Paddy's aan het goede adres. Een leuke activiteit en een heerlijk diner + lekker borrelen? Bekijk de mogelijkheden. Alles kan! 
 
Iets te vieren? Paddy’s biedt je de gelegenheid om tegen een scherpe prijs je verjaardag, familiefeest, bedrijfsfeest of receptie door ons te laten verzorgen. Hiervoor hebben wij in de kelder het sfeervolle zaaltje de Umdraai. Deze biedt plaats aan maximaal 50 personen.
 
Voor groepen vanaf 100 tot maximaal 200 personen is het tevens mogelijk het restaurant/cafégedeelte te reserveren. 
 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Doetinchem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl