Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader quiz , Rootz, Den Haag

Wie ontdekt de Verrader quiz , Rootz Den Haag

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Rootz
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Den Haag

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van de provincie  Zuid-Holland. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis.

Den Haag  is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, maar het vervult voor een belangrijk deel de rol die meestal aan een hoofdstad voorbehouden is.
Zo staan bijna alle ambassades  en ministeries  in Den Haag. De naam van Den Haag is ook verbonden aan nationale en internationale rechtscolleges, zoals de Hoge Raad.

 


Rootz

Rootz Den Haag

De “Rootz” is gevestigd in een monumentaal koetshuis en kunt u vinden in hartje centrum Den Haag. Wij staan bekend om de Nederlandse en Belgische keuken en hebben als een van de weinige in Nederland bij elk gerecht een bier, - en wijnsuggestie samengesteld. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goed kopje koffie of een keuze uit onze uitgebreide bierkaart, meer dan 300 bieren. Onze keuken is dagelijks van 11.00 uur s’morgens tot 23.00! uur s’avonds geopend.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Den Haag mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl