Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , ROAST it, Borne

Wie ontdekt de Verrader quiz , ROAST it Borne

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • ROAST it
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Borne

Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente


ROAST it ROAST it-1 ROAST it-2 ROAST it-3 ROAST it-4 ROAST it-5 ROAST it-6 ROAST it-7

ROAST it Borne

Op deze plek laten we alles waar we zelf dol op zijn samen komen. We hebben geprobeerd een stoere en informele setting te creëren. Waar veel mooie natuurlijke materialen samenkomen. Een plek waar je op een comfortabele manier een reis door onze gerechten kan maken.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Borne mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl