Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , BEST WESTERN Hotel de Veluwe, Beekbergen

Wie ontdekt de Verrader quiz , BEST WESTERN Hotel de Veluwe Beekbergen

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Hotel de Veluwe
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Beekbergen


BEST WESTERN Hotel de Veluwe

BEST WESTERN Hotel de Veluwe Beekbergen

BEST WESTERN Hotel de Veluwe is een sfeervol hotel, gelegen op een privépark van maar liefst 18 hectare bosgrond. Middenin de Veluwse bossen, maar toch direct aan de snelweg A50.

Het hotel beschikt over 78 comfortabele sfeervol ingerichte hotelkamers. Restaurant Smaakmakers, de gezellige lounge met open haard, en bar 't Keldertje bieden vele mogelijkheden. De gerechten worden met grote zorg bereid door de chef kok en zijn keukenbrigade. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Beekbergen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl