Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , De Dèèl, Beek

Wie ontdekt de Verrader quiz , De Dèèl Beek

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • De Dèèl
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Beek


De Dèèl De Dèèl-1

De Dèèl Beek

Partycentrum De Déél beschikt over drie gezellige-, en intieme zalen, een café, skihut en ruime terrassen. Dit brengt De Dèèl in de gelegenheid U een veelzijdige keuze te bieden.

De kracht van De Déél is de persoonlijke benadering en de wil om Uw wensen zo volledig mogelijk te verwezenlijken. De specialiteit zit in de combinatie van sfeervolle zalen, attente bediening, een creatieve keuken, een aanvulling in de vorm van activiteiten kunnen bieden, goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Beek mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl