Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , BEST WESTERN Hotel Nobis Asten, Asten

Wie ontdekt de Verrader quiz , BEST WESTERN Hotel Nobis Asten Asten

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Hotel Nobis Asten
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Asten

Asten

Asten is de hoofdplaats van de gelijknamige Noord-Brabantse gemeente Asten. De inwoners van Asten worden ook wel Astenaren genoemd. De afleiding van de naam ''Asten'' uit '' Aa-steen'' ( 'stenen huis aan de Aa') is vermoedelijk een vorm van volksetymologie. We zien wel dat het een stad is met veel karakter. Er was destijds sprake van een ''steenen huystinge''. Het gebied lag op de zandrug langs de Aa, die bescherming bood tegen overstromingen en waarop ook een weg kon worden aangelegd. Omdat Asten de eerste plaats was aan de rand van de Peel, werden hier reparatiewerkplaatsen voor wagens, kroegen en herbergen opgericht. Hieruit kwam ook een aanzienlijke handelsactiviteit voort. Het steen ontwikkelde zich geleidelijk tot Kasteel Asten. Asten is een ''kei goeie stad'' voor iedere liefhebber.


BEST WESTERN Hotel Nobis Asten BEST WESTERN Hotel Nobis Asten-1

BEST WESTERN Hotel Nobis Asten Asten

BEST WESTERN Hotel Nobis Asten is makkelijk te vinden en goed bereikbaar (afslag 36 vanaf de A67, Eindhoven - Venlo). Het hotel kenmerkt zich door de bekende Brabantse gemoedelijkheid, die zich uit in een ontspannen en vriendelijke sfeer, gecombineerd met een Bourgondische inslag. De prachtige Brabantse Peel, met veel natuurschoon, is de voor- èn de achtertuin van het hotel. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Asten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl