Direct contact? (+32) 092980606

Wie ontdekt de Verrader quiz , Monico Meir, Antwerpen

Wie ontdekt de Verrader quiz , Monico Meir Antwerpen

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Monico Meir
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen is al jarenlang een van de topbestemmingen voor een stedentrip en uitermate geschikt om uw dagje uit compleet te maken met een evenement in deze bruisende stad. Antwerpen telt ca. 512.000 inwoners en is daarmee qua inwonertal de grootste gemente in Belgie. De grootste strekpleister vormt de historische binnenstad. Hier bevinden zich een aantal zeer bijzondere gebouwen. Een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Stadshuis mogen zeker niet ontbreken aan uw dagje uit. Via een stadstocht/-spel is het bekijken van deze gebouwen gegarandeerd.


Monico Meir Monico Meir-1 Monico Meir-2 Monico Meir-3 Monico Meir-4

Monico Meir Antwerpen

In het hartje van Antwerpen bevindt zich brasserie Monico Meir. Met z’n bijna 100- jarig bestaan kan het zich één van de oudste horecazaken van Antwerpen noemen. De geschiedenis van het etablissement gaat nog verder terug tot het jaar 1570 toen het nog bekend stond als ‘cafe de Swaen van Borgerhout ‘.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Antwerpen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl