Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader quiz , Restaurant In den Volle Pot, Amersfoort

Wie ontdekt de Verrader quiz , Restaurant In den Volle Pot Amersfoort

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Restaurant In den Volle Pot
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht.
De gemeente Amersfoort telt 144.007 inwoners, die Amersfoorters worden genoemd. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de veertiende van Nederland. Amersfoort is een groeistad, en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Amersfoort heeft één van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland en is een belangrijke garnizoensstad. De binnenstad van Amersfoort bezit een middeleeuws karakter met grachten waardoor het de ideale stad is voor stadsevenementen. Amersfoort vierde in 2009 dat zij 750 jaar stadsrechten bezit. Amersfoort is een stad waarbij u uren de leukste evenementen kunt beleven


Restaurant In den Volle Pot

Restaurant In den Volle Pot Amersfoort

Gevestigd aan het historische Lieve vrouweplein kent restaurant In Den Vollen Pot een geschiedenis van ruim veertig jaar. Het pand kent zijn oorsprong als gerenomeerde timmerwerkplaats. Later is het pand in gebruik genomen als aardappelpakhuis. In 1969 is het pand omgedoopt tot restaurant; de eerste bistro van Nederland. Sinds de opening zijn velen, waaronder enkele bekende Nederlanders, u voorgegaan voor een gezellige avond bij 'In den Vollen Pot'. Het sfeervolle restaurant is geschikt voor zowel grote als kleine groepen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Amersfoort mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl