Direct contact? 0320-745005

Wie ontdekt de Verrader quiz , Anno Almere, Almere

Wie ontdekt de Verrader quiz , Anno Almere Almere

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Anno Almere
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Almere

Almere

Het centrum van Almere Stad, het grootste stadsdeel, is sterk aan het uitbreiden. In 2006 is het eerste deel van het nieuw gebouwde stadscentrum opgeleverd. Het voornaamste gebouw hiervan is de Citadel, ontworpen door Pritzker Prize-winnaar Christian de Portzamparc. Begin 2007 zijn de nieuwe Schouwburg Almere en Kunstencentrum de Kunstlinie in gebruik genomen. Het opvallende pand, gelegen aan het Weerwater, is op 8 juni 2007 officieel geopend door koningin Beatrix.


Anno Almere Anno Almere-1

Anno Almere Almere

Voor eten, drinken, dansen en slapen ben je bij ANNO aan het juiste adres. In de mooiste locatie op de Grote Markt in Almere kun je genieten van de lekkerste cocktails, moderne gerechten en een sfeervolle ambiance. In ANNO wordt een seizoensgebonden menukaart gevoerd met keuze uit frisse en onderscheidende gerechten.

Voor wie na een avond ANNO wil blijven slapen, zijn er hotelkamers beschikbaar. Vanaf de eerste lentezon kun je loungen op het zonnige en zeer gezellige terras. Iedere vrijdag- en zaterdagavond nemen de dj’s plaats achter de draaitafels en kun je tot in de vroege ochtend dansen op de lekkerste soul, funk, house en dance muziek.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Almere mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl