Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Eetcafe Carre Wageningen, Wageningen

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Eetcafe Carre Wageningen Wageningen

Ons bedrijfsuitje vol list en bedrog is voortaan ook als spannende quizvariant te spelen. De Wie ontdekt de Verrader? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een verrader in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de verrader uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de verrader helemaal vrij spel!

Wat staat je te wachten tijdens de Wie ontdekt de Verrader? Quiz

Vooraf krijg je van onze quizmaster een uitgebreide briefing, zodat je als team goed voorbereid aan de slag kunt. Hierna bepalen we de verraders door iedereen nog te voorzien van een individuele instructie.

Juiste beslissingen en het goed inschatten van je teamleden zorgen voor een stijgende score. Ook kun je er persoonlijk voor zorgen dat je team meer punten krijgt. Tijdens drie evaluatiemomenten in het spel moet je individueel raden wie de Verrader is. Hou je teamgenoten dus permanent in de gaten en noteer verdacht gedrag!

Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Wie vertrouwde je onterecht binnen je team en welk team gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? De Wie ontdekt de Verrader Quiz is een garantie voor een hilarisch groepsactiviteit.

Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
 • Eetcafe Carre Wageningen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)
Wageningen

Wageningen

Wageningen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad telt 37.575 inwoners , van wie vele duizenden student zijn. De Wageningse universiteit en aanverwante instellingen tellen zo'n 7400 werknemers, van wie overigens minder dan 40% woonachtig is in Wageningen.
De gemeente heeft twee woonkernen: Wageningen en Wageningenn- Hoog

Wageningen is gesitueerd waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Waar de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen eindigt met de Grebbeberg, heeft Wageningen nog een laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg. Wageningen heeft een belangrijke binnenvaarthaven aan de Rijn, met onder meer overslag- en opslagcapaciteit voor olie. Via het westelijk gelegen Opheusdense Veer bestaat er een verbinding over de Nederrijn met Opheusden.


Eetcafe Carre Wageningen

Eetcafe Carre Wageningen Wageningen

Eetcafé Carré is gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Wageningen en heeft een lange kroeghistorie.

Het interieur laat zich kenmerken als "bruin": gezelligheid voorop dus. U kunt er heerlijk aan de leestafel zitten met een boek of een krant, of lekker met een drankje voor de open haard in de comfortabele banken wegzakken. En natuurlijk kunt u bij Eetcafé Carré eten. U kunt in Eetcafé Carré gebruik maken van het draadloze WiFi netwerk, zodat het ook een perfecte plek is om nog even wat te werken.

‘s Avonds is het café een smeltkroes van bezoekers van verschillende pluimage: kunstenaars, kunstliefhebbers, buurtbewoners en passanten: iedereen komt hier bij elkaar. U zult zich snel thuis voelen in de warme sfeer die het café, de bezoekers en het personeel uitstralen.

In het zomerseizoen kunt u buiten zitten aan de kunstige terrastafels, beschilderd door regionale kunstenaars. Vanuit hier heeft u een prima uitzicht op de gezellige Markt.

Het is ook mogelijk in Eetcafe Carre uw borrel of feesten te geven. Boven in de galerieruimte kunt u bijvoorbeeld uw gasten uitnodigen voor een diner in een kunstzinnige omgeving.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)' nog meer in Wageningen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl