Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , In den Dorstigen Haen, Venlo

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , In den Dorstigen Haen Venlo

Ons bedrijfsuitje vol list en bedrog is voortaan ook als spannende quizvariant te spelen. De Wie ontdekt de Verrader? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een verrader in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de verrader uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de verrader helemaal vrij spel!

Wat staat je te wachten tijdens de Wie ontdekt de Verrader? Quiz

Vooraf krijg je van onze quizmaster een uitgebreide briefing, zodat je als team goed voorbereid aan de slag kunt. Hierna bepalen we de verraders door iedereen nog te voorzien van een individuele instructie.

Juiste beslissingen en het goed inschatten van je teamleden zorgen voor een stijgende score. Ook kun je er persoonlijk voor zorgen dat je team meer punten krijgt. Tijdens drie evaluatiemomenten in het spel moet je individueel raden wie de Verrader is. Hou je teamgenoten dus permanent in de gaten en noteer verdacht gedrag!

Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Wie vertrouwde je onterecht binnen je team en welk team gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? De Wie ontdekt de Verrader Quiz is een garantie voor een hilarisch groepsactiviteit.

Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
 • In den Dorstigen Haen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)
Venlo

Venlo

De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.

Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt. 


In den Dorstigen Haen

In den Dorstigen Haen Venlo

Dit uniek horeca etablissement bestaat uit vijf verschillende ruimtes die onderling zijn verbonden met elkaar. Kortweg vijf schitterende horeca gelegenheden onder één dak! Komt u voor de eerste maal onze zaak bezoeken dan zal het voor menigeen een waar labierint zijn, een centrum van (eet)cafées. Zoals u zult zien is het bijzonder uniek, daar het pand zich in het hartje van Venlo bevindt, pal tegenover een van Nederlands mooiste bouwwerken, het venloos stadhuis daterend uit 1598. Ons etablissement bestaat zoals gezegd uit 5 horeca gelegenheden geheel met een eigen identiteit en dus hun eigen knusse sfeer. In den dorstige Haen is iedere dag geopend vanaf 9:30 uur m.u.v. zaterdag vanaf 09:00 uur en zondags vanaf 11:00 uur. (eerste kerstdag gesloten) Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11:30 uur tot 21:30 uur. Het streven van onze keuken is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op onze a la carte kaart zult u bij ons geen zgn.culinaire hoogstandjes vinden. Wilt u echter met een groep komen dineren en geen gebruik willen maken van onze a la carte kaart dan, kunt u bij ons ook gebruik maken van speciale menu's. Van eenvoudige drie gangen menu's  tot zeer uitgebreide culinaire 5 of 6 gangen menu's. Dit is echter alleen mogelijk op reservering.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)' nog meer in Venlo mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl