Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , BEST WESTERN Parkhotel Putten, Putten

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

Ons bedrijfsuitje vol list en bedrog is voortaan ook als spannende quizvariant te spelen. De Wie ontdekt de Verrader? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een verrader in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de verrader uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de verrader helemaal vrij spel!

Wat staat je te wachten tijdens de Wie ontdekt de Verrader? Quiz

Vooraf krijg je van onze quizmaster een uitgebreide briefing, zodat je als team goed voorbereid aan de slag kunt. Hierna bepalen we de verraders door iedereen nog te voorzien van een individuele instructie.

Juiste beslissingen en het goed inschatten van je teamleden zorgen voor een stijgende score. Ook kun je er persoonlijk voor zorgen dat je team meer punten krijgt. Tijdens drie evaluatiemomenten in het spel moet je individueel raden wie de Verrader is. Hou je teamgenoten dus permanent in de gaten en noteer verdacht gedrag!

Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Wie vertrouwde je onterecht binnen je team en welk team gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? De Wie ontdekt de Verrader Quiz is een garantie voor een hilarisch groepsactiviteit.

Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Parkhotel Putten
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)

Putten


BEST WESTERN Parkhotel Putten BEST WESTERN Parkhotel Putten-1

BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

BEST WESTERN Parkhotel Putten ligt in de bossen op de Veluwe, precies halverwege Amersfoort en Apeldoorn in een prachtige omgeving met de Speulder en Sprielder bossen.U kunt er culinair genieten van het restaurant, van de gezellige drukte in de bar en het Grand Café. BEST WESTERN Parkhotel Putten is tevens de ideale locatie voor al uw (zakelijke) evenementen; het beschikt over maar liefst 9 vergaderzalen met een totale capaciteit voor circa 500 deelnemers, een boardroom en 145 gratis parkeerplaatsen. 

Het hotel is vanuit alle windstreken makkelijk te bereiken, op 20 minuten afstand van Amersfoort en Apeldoorn. Er zijn goede bus- en treinverbindingen.
 

Wij heten u van harte welkom!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)' nog meer in Putten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl