Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Partyboerderij Sallandshoeve, Nieuw-Heeten

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Ons bedrijfsuitje vol list en bedrog is voortaan ook als spannende quizvariant te spelen. De Wie ontdekt de Verrader? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een verrader in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de verrader uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de verrader helemaal vrij spel!

Wat staat je te wachten tijdens de Wie ontdekt de Verrader? Quiz

Vooraf krijg je van onze quizmaster een uitgebreide briefing, zodat je als team goed voorbereid aan de slag kunt. Hierna bepalen we de verraders door iedereen nog te voorzien van een individuele instructie.

Juiste beslissingen en het goed inschatten van je teamleden zorgen voor een stijgende score. Ook kun je er persoonlijk voor zorgen dat je team meer punten krijgt. Tijdens drie evaluatiemomenten in het spel moet je individueel raden wie de Verrader is. Hou je teamgenoten dus permanent in de gaten en noteer verdacht gedrag!

Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Wie vertrouwde je onterecht binnen je team en welk team gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? De Wie ontdekt de Verrader Quiz is een garantie voor een hilarisch groepsactiviteit.

Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
 • Partyboerderij Sallandshoeve
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)

Nieuw-Heeten

Nieuw-Heeten is een Sallands dorp in de gemeente Raalte, provincie Overijssel en telt ongeveer 1300 inwoners. Het dorp ligt te midden van weilanden aan de rand van de Sallandse heuvelrug.

 


Partyboerderij Sallandshoeve Partyboerderij Sallandshoeve-1 Partyboerderij Sallandshoeve-2 Partyboerderij Sallandshoeve-3

Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Partyboerderij Sallandshoeve is de ideale locatie voor elke gelegenheid, feest of partij. Met een maximale capaciteit van 250 personen en een perfecte keuken is Sallandshoeve het startpunt voor elk feest. Partyboerderij Sallandshoeve heeft verschillende zalen, waaronder De Brasserie, welke plek biedt aan zo’n 40 á 50 gasten, dit was eerder de varkensstal in de 100 jaar oude boerderij. Daarnaast kunt u ook genieten van uw feest of partij in De Vuurplaats, dit was het vroegere woonhuis en deze ruimte is geschikt voor ongeveer 90 gasten. Met een kleiner gezelschap kunt u uw activiteiten in De Dêle laten plaatsvinden. De Dêle was de schuur van de boerderij, maar nu geschikt voor ongeveer 30 personen. Naast de verschillende zalen op de begane grond is er ook nog de bowlingkelder, naast de twee automatische bowlingbanen biedt deze ruimte ook zo’n 40 zitplaatsen. De sfeervolle boerderij beschikt ook over een groot grasveld, waar verschillende outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)' nog meer in Nieuw-Heeten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl