Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Seven Food & Drinks, Hoorn

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Seven Food & Drinks Hoorn

Ons bedrijfsuitje vol list en bedrog is voortaan ook als spannende quizvariant te spelen. De Wie ontdekt de Verrader? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een verrader in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de verrader uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de verrader helemaal vrij spel!

Wat staat je te wachten tijdens de Wie ontdekt de Verrader? Quiz

Vooraf krijg je van onze quizmaster een uitgebreide briefing, zodat je als team goed voorbereid aan de slag kunt. Hierna bepalen we de verraders door iedereen nog te voorzien van een individuele instructie.

Juiste beslissingen en het goed inschatten van je teamleden zorgen voor een stijgende score. Ook kun je er persoonlijk voor zorgen dat je team meer punten krijgt. Tijdens drie evaluatiemomenten in het spel moet je individueel raden wie de Verrader is. Hou je teamgenoten dus permanent in de gaten en noteer verdacht gedrag!

Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Wie vertrouwde je onterecht binnen je team en welk team gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? De Wie ontdekt de Verrader Quiz is een garantie voor een hilarisch groepsactiviteit.

Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
 • Seven Food & Drinks
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)
Hoorn

Hoorn

Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer. De gemeente Hoorn heeft een oppervlakte van 52,49 km², waarvan 32,62 km² water. Volgens oude Friese legendes is Hoorn gesticht door Hornus, stiefzoon van koning Radbod. Hornus was getrouwd met Gunterdom, dochter van Gordianus, stadhouder van Teckenburgh. Hij stichtte volgens de legendes in 716 in het westen van Friesland aan het water een plaats en noemde die naar zichzelf. Dit was onder de Friese adel vrij gebruikelijk. Hoorn is een stad met veel kenmerken en mooie bezienswaardigheden. De stad is met de haven erbij een werkelijk plaatje. Als u in Noord-Holland een stadsevenement wilt doen dan raden wij u deze stad aan.


Seven Food & Drinks

Seven Food & Drinks Hoorn

Seven Food & Drinks is een eigentijds, modern restaurant gelegen in het historisch hart van Hoorn, aan het stadsplein De Roode Steen. Seven heeft haar deuren geopend op 1 april 2009. De met zorg samengestelde, verse gerechten bieden voor ieder wat wils en worden bereid vanuit de centrale open keuken, maar u bent ook welkom voor een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten, drankjes en ijs. Het terras van Seven wordt verwarmd en is het hele jaar door beschikbaar.

“Private Dining”

Voor groepen van minimaal 8 tot ca. 12 personen kunt u onze private loungeruimte met eetgelegenheid reserveren. Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en zeer geschikt voor een intieme en comfortabele samenkomst. Vraag naar de mogelijkheden.

“Zakelijke bijeenkomsten”

Seven biedt speciale mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en de loungebanken en diverse zitplaatsen bieden u voldoende gelegenheid om een goed gesprek te voeren. Ook kunt u gebruik maken van de speciale loungeruimte voor gesloten groepsgesprekken met Food of Drinks. Vraag naar de mogelijkheden.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)' nog meer in Hoorn mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl