Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , BEST WESTERN Hotel De Druiventros, Berkel-Enschot

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , BEST WESTERN Hotel De Druiventros Berkel-Enschot

Ons bedrijfsuitje vol list en bedrog is voortaan ook als spannende quizvariant te spelen. De Wie ontdekt de Verrader? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een verrader in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de verrader uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de verrader helemaal vrij spel!

Wat staat je te wachten tijdens de Wie ontdekt de Verrader? Quiz

Vooraf krijg je van onze quizmaster een uitgebreide briefing, zodat je als team goed voorbereid aan de slag kunt. Hierna bepalen we de verraders door iedereen nog te voorzien van een individuele instructie.

Juiste beslissingen en het goed inschatten van je teamleden zorgen voor een stijgende score. Ook kun je er persoonlijk voor zorgen dat je team meer punten krijgt. Tijdens drie evaluatiemomenten in het spel moet je individueel raden wie de Verrader is. Hou je teamgenoten dus permanent in de gaten en noteer verdacht gedrag!

Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Wie vertrouwde je onterecht binnen je team en welk team gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? De Wie ontdekt de Verrader Quiz is een garantie voor een hilarisch groepsactiviteit.

Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Hotel De Druiventros
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)

Berkel-Enschot


BEST WESTERN Hotel De Druiventros BEST WESTERN Hotel De Druiventros-1

BEST WESTERN Hotel De Druiventros Berkel-Enschot

Het hotel kan tot 2000 mensen ontvangen voor een congres, een bruiloft of receptie, maar dat doet niets af aan de gemoedelijkheid en gastvrijheid die al even kenmerkend is voor BEST WESTERN Hotel De Druiventros. In hartje Brabant, is het bijna vanzelfsprekend dat ze zowel de business- als leisure-gasten Bourgondisch verwennen.

Voor uw auto is altijd een gratis plekje beschikbaar.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)' nog meer in Berkel-Enschot mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl