Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Proto Alphen aan den Rijn, Alphen aan den Rijn

Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie) , Proto Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Ons bedrijfsuitje vol list en bedrog is voortaan ook als spannende quizvariant te spelen. De Wie ontdekt de Verrader? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een verrader in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de verrader uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de verrader helemaal vrij spel!

Wat staat je te wachten tijdens de Wie ontdekt de Verrader? Quiz

Vooraf krijg je van onze quizmaster een uitgebreide briefing, zodat je als team goed voorbereid aan de slag kunt. Hierna bepalen we de verraders door iedereen nog te voorzien van een individuele instructie.

Juiste beslissingen en het goed inschatten van je teamleden zorgen voor een stijgende score. Ook kun je er persoonlijk voor zorgen dat je team meer punten krijgt. Tijdens drie evaluatiemomenten in het spel moet je individueel raden wie de Verrader is. Hou je teamgenoten dus permanent in de gaten en noteer verdacht gedrag!

Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Wie vertrouwde je onterecht binnen je team en welk team gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? De Wie ontdekt de Verrader Quiz is een garantie voor een hilarisch groepsactiviteit.

Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
 • Proto Alphen aan den Rijn
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)
Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

In oktober 2001  is Alphen aan den Rijn als Groenste stad van Nederland uitgekozen. In september 2002 werd Alphen aan den Rijn zelfs uitgeroepen als de Groenste Stad van Europa. Aan de Rijnhaven ligt een uitgebreid industrieterrein. Hier staat ook de 135 meter hoge KPN toren, die aan alle kanten van Alphen aan den Rijn te zien is. Deze toren was de eerste die door Nozema voor de doorgave van digitale ethertelevisie werd gebruikt. De naam Alphen is waarschijnlijk afkomstig van de naam van het Romeinse castellum Albanianae, dat "nederzetting aan het witte water" betekent.


Proto Alphen aan den Rijn Proto Alphen aan den Rijn-1 Proto Alphen aan den Rijn-2

Proto Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Al vele jaren weten Nikos en Alexandros Baloumis hoe ze met hun restaurant aan de Oude Rijn, de Alphenaar blijven verrassen. Het restaurant is gesitueerd onder de Alphense brug, en sinds 2006 aan de overkant van het Rijnplein, schuin tegenover Theater Castellum. Buiten is er een terras aan het water, binnen zitplaatsen op twee verdiepingen, met boven de mogelijkheid voor grote groepen. Het bezit ook een bar met uitzicht op de Rijn. Beneden kunt u kiezen uit een trendy omgeving of een klassiek warme sfeer. Een mediterrane keuken met panini, foccacia, mozzarella en basilicum pesto. Maar Proto dankt haar bekendheid vooral aan haar warme en koude Tapas. Gerechten zoals Diamanthaas, of Varkenshaasmedaillons en gefrituurde inktvisringetjes en ook een ruime keuze voor de vegetariër staan op de kaart.

Lekker dineren en borrelen? Proto biedt u hiervoor de perfect locatie en doet er alles aan om er een onvergetelijk moment van te maken. Gezellig aan tafel, een prettige borrel of een bruisend feest, in ons restaurant hebben wij voor iedere gelegenheid een passende ruimte! Onze zaal op de eerste verdieping biedt ruimte aan groepen tot zestig personen, beschikt over een eigen bar en biedt een prachtig uitzicht op de Oude Rijn. Daarnaast hebben wij beneden in ons restaurant de keuze uit een meer trendy omgeving of juist een klassieke warme sfeer met een capaciteit van 100+. U kunt uw gasten gebruik laten maken van de menusuggesties van de kok, of juist een speciaal voor u geselecteerd arrangement laten bereiden.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Quiz (eigen locatie)' nog meer in Alphen aan den Rijn mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl