Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Grandcafé Le Baron, Zeist

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Grandcafé Le Baron Zeist

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Grandcafé Le Baron
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Zeist

Zeist

Zeist is een gemeente en stad in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 60.848 inwoners  en heeft een oppervlakte van tegen de 50 km2. Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide.Door de vestiging van het Slot Zeist in de gemeente, wordt Zeist wel Slotstad genoemd.


Grandcafé Le Baron

Grandcafé Le Baron Zeist

Graag willen wij ons aan u voorstellen! Wij zijn 'Grandcafé Le Baron', gelegen op het  Rond 5 te Zeist in het voormalige postkantoor. Dit is een prachtige locatie in een trendy barok stijl, voorzien van diverse loungebanken en sfeervolle dinertafels. Onze deuren zijn geopend sinds februari 2008 en wij willen onze mogelijkheden graag bij u bekend maken.

'Grandcafé Le Baron' is iedere dag geopend van 10 uur 's ochtends tot 24 uur 's avonds. Behalve op vrijdag en zaterdagavond, dan zijn wij geopend tot 2 uur ’s nachts.

Wij beschikken over ruim 200 zitplaatsen, verdeeld over twee gedeelten die met elkaar verbonden zijn middels een sierlijke toog.

Wij bieden mogelijkheden voor kleine, maar ook grotere gezelschappen. Het pand is voorzien van twee bars, waardoor het mogelijk is om uw partij toch wat afzonderlijk te houden. Er is ook een groot terras aanwezig met 85 zitplaatsen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Zeist mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl