Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , De Blaauwe Kamer, Wageningen

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , De Blaauwe Kamer Wageningen

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • De Blaauwe Kamer
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Wageningen

Wageningen

Wageningen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad telt 37.575 inwoners , van wie vele duizenden student zijn. De Wageningse universiteit en aanverwante instellingen tellen zo'n 7400 werknemers, van wie overigens minder dan 40% woonachtig is in Wageningen.
De gemeente heeft twee woonkernen: Wageningen en Wageningenn- Hoog

Wageningen is gesitueerd waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Waar de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen eindigt met de Grebbeberg, heeft Wageningen nog een laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg. Wageningen heeft een belangrijke binnenvaarthaven aan de Rijn, met onder meer overslag- en opslagcapaciteit voor olie. Via het westelijk gelegen Opheusdense Veer bestaat er een verbinding over de Nederrijn met Opheusden.


De Blaauwe Kamer De Blaauwe Kamer-1 De Blaauwe Kamer-2 De Blaauwe Kamer-3

De Blaauwe Kamer Wageningen

Voor complete spel- en feestarrangementen in Wageningen bent u welkom bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer, midden in natuurgebied De Blauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance. Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Rijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit.

Een volledig verzorgd (inter)actief spel met eten en drinken, wellicht uitgebreid met een feestavond? U zegt het maar! Tijdens een persoonlijk gesprek denken wij graag met u mee en maken uw feest op maat. Een partij voor familie, vrienden, clubgezelschap, personeel of collega’s, die niet snel vergeten zal worden! In samenwerking met TB Events is alles aanwezig, u hoeft alleen nog maar te genieten.
 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Wageningen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl