Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , In den Dorstigen Haen, Venlo

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , In den Dorstigen Haen Venlo

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • In den Dorstigen Haen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Venlo

Venlo

De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.

Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt. 


In den Dorstigen Haen

In den Dorstigen Haen Venlo

Dit uniek horeca etablissement bestaat uit vijf verschillende ruimtes die onderling zijn verbonden met elkaar. Kortweg vijf schitterende horeca gelegenheden onder één dak! Komt u voor de eerste maal onze zaak bezoeken dan zal het voor menigeen een waar labierint zijn, een centrum van (eet)cafées. Zoals u zult zien is het bijzonder uniek, daar het pand zich in het hartje van Venlo bevindt, pal tegenover een van Nederlands mooiste bouwwerken, het venloos stadhuis daterend uit 1598. Ons etablissement bestaat zoals gezegd uit 5 horeca gelegenheden geheel met een eigen identiteit en dus hun eigen knusse sfeer. In den dorstige Haen is iedere dag geopend vanaf 9:30 uur m.u.v. zaterdag vanaf 09:00 uur en zondags vanaf 11:00 uur. (eerste kerstdag gesloten) Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11:30 uur tot 21:30 uur. Het streven van onze keuken is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op onze a la carte kaart zult u bij ons geen zgn.culinaire hoogstandjes vinden. Wilt u echter met een groep komen dineren en geen gebruik willen maken van onze a la carte kaart dan, kunt u bij ons ook gebruik maken van speciale menu's. Van eenvoudige drie gangen menu's  tot zeer uitgebreide culinaire 5 of 6 gangen menu's. Dit is echter alleen mogelijk op reservering.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Venlo mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl