Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Hotel De Limbourg, Sittard

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Hotel De Limbourg Sittard

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Hotel De Limbourg
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Sittard

Sittard

Het oorspronkelijke achterland van Sittard vormt het historische Land van Zwentibold rond de Graetheide. De geschiedenis van dit gebied gaat terug tot de zevende eeuw. Deze geschiedenis hebben de stad en de streek echter niet gedeeld met het moderne Zuid-Limburg. Sittard, Born en Susteren hebben maar een relatief korte tijd deel uitgemaakt van het Hertogdom Limburg. Zij hebben vanaf 1400 een Gulikse geschiedenis. De naam Sittard is afgeleid van Siter, hoogte of berghelling, en de plaats lag dan ook op een hoogte. Dit gebied was gunstig gelegen tussen de Geleenbeek en de Roode Beek. De nederzetting is ontstaan in de Karolingische tijd, tussen 700 en 1000. Zij wordt voor het eerst als Sitter vermeld in 1147. Er zijn echter sporen van veel oudere bewoning.


Hotel De Limbourg

Hotel De Limbourg Sittard

Het markante hotel is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog écht persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. U kunt hier loungen, lunchen, uitgebreid dineren of vergaderen.

Bij restaurant de Limbourg treft u een veelzijdige kaart aan, met de fijnste amuses en spijzen. Voor een hapje tussendoor, een diner voor twee, een vriendentreffen of borrelgarnituur met een goed gevuld glas in de lounge. Een supermalse steak, scampi met zachte risotto, Limburgse asperges (seizoen) en tongstrelende pasta- en vleesgerechten, zijn met liefde bereid door onze chef de cuisine Roger Zelissen en zijn team.
De gerechten op de kleine en uitgebreide kaart stillen naar hartenlust uw honger. De culinaire primeurs en gerechten verschillen per seizoen. Maar dat het gaat om lekker eten en drinken, dat staat voorop. De keuken van Hotel de Limbourg smaakt eerlijk en is bijzonder. De gerechten zitten boordevol creatieve ideeën en vol passie. Er wordt veel gewerkt met streekeigen recepturen en de groenten van het seizoen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Sittard mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl