Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp, Rotterdam

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp Rotterdam

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam is de grootste Nederlandse havenstad. De stad is dominerend onderdeel binnen de gemeente Rotterdam. Rotterdam is gelegen in Zuid-Holland en is onderdeel van de Randstad. De stad en zijn voorsteden vormen samen het meest verstedelijkte gebied van Nederland. De haven behoort tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Rotterdam is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De naam van de stad stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. 
Na de tweede wereldoorlog begon de wederopbouw langs de lijnen van het Basisplan voor de Wederopbouw van Rotterdam. De beschadigde gebouwen werden niet hersteld, maar gesloopt om plaats te maken voor nieuwe moderne gebouwen. Vanwege de Floriade bouwde men in 1960 de Euromast. Tien jaar later werd de Euromast verhoogd door een Space Tower, waarmee de totale hoogte op 185 meter kwam. De toren is een kenmerkend onderdeel van de stad. De Euromast is nog altijd een symbool van het naoorlogse Rotterdam.
U krijgt bij TB Events de mogelijkheid om Rotterdam op een geweldige manier te ontdekken tijdens een heerlijke middag met vrienden, familie of collega´s.
 

van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp-1

van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp Rotterdam

Rotterdam is de tweede stad van Nederland en heeft de grootste haven van Europa. Het is een moderne en dynamische stad die de bezoekers vele mogelijkheden biedt voor interessante excursies en recreatieve activiteiten. Winkelliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het moderne centrum. Met vele cafés, restaurants, terrasjes en clubs kent Rotterdam bovendien een bruisend nachtleven.
Hotel Rotterdam-Blijdorp is zeer centraal gelegen, op slechts enkele minuten van de A13/A20, Rotterdam – The Hague Airport en het centrum van Rotterdam. Direct naast het hotel bevindt zich Diergaarde Blijdorp, een hypermodern fitnesscentrum met zwembad en het Roel Langerakpark. Het exclusieve hotel biedt u alle comfort gecombineerd met de gastvrijheid die u van Van der Valk gewend bent.
Het hotel beschikt over 189 moderne kamers onderverdeeld in classic kamers, superior kamers, executive kamers, junior suites, business suites en mindervalide kamers. Alle kamers zijn comfortabel en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, LCD TV, WiFi, kluisje, telefoon en wekdienst. De badkamers zijn uitgerust met een ruime inloopdouche, toilet en haardroger.
In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een à la carte lunch of diner. Het moderne en stijlvolle interieur, de heerlijke gerechten en de bekende Van der Valk service staan garant voor culinair genieten.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Rotterdam mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl