Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Brasserie Entrée, Roermond

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Brasserie Entrée Roermond

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Brasserie Entrée
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Roermond

Roermond

Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Roermond ligt aan de samenvloeiing van de Roer in de Maas. De stad heeft een rijk verleden: zij was in de late middeleeuwen een hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude Hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Hoewel de naam doet vermoeden dat zij naar de monding van de Roer verwijst, is dat niet zo. Het tweede woorddeel komt mogelijk van monte ("landschappelijke verhoging"), een hoogte die wellicht versterkt was. Anderen leiden het terug op het Keltisch-Germaanse monde, wat "brug" betekende. De rivier de Roer is genoemd naar Rura, een oude Keltisch-Germaanse godin die met water in verband werd gebracht. De naam Roermond zou dan "brug van Rura" kunnen betekenen. Ga mee naar één van de mooiste plaatsen van het zuiden en geniet van een heerlijk uitje.


Brasserie Entrée

Brasserie Entrée Roermond

Brasserie Entrée heeft momenteel 15 locaties verspreid over heel Nederland.

Onze zaken kenmerken zich door het voeren van een uniforme menukaart welke als zeer uitgebreid en attractief ervaren wordt. Zeker het prijsbeleid van Brasserie Entreée spreekt consumenten zeer aan. Natuurlijk kunt u ook bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje koffie.

Er is voor elk wat wils, voor een gezellige lunch tot een uitgebreid diner. Bent u dus op zoek naar een sfeervolle ambiance, uitgebreide menukaart, leuke acties, en gedegen vakmanschap en wilt u daarvoor niet te veel betalen? Dan biedt Brasserie Entrée u hiervoor de mogelijkheid.

Een dagje uit met vrienden, familie of je werk en geen zin om alles zelf te regelen?

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Roermond mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl