Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Den Herdenbergher Hardenberg, Hardenberg

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Den Herdenbergher Hardenberg Hardenberg

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Den Herdenbergher Hardenberg
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Hardenberg

Hardenberg

Hardenberg is tot in de twintigste eeuw een sterk agrarische plaats gebleven. Alleen de scheepvaart over de Overijsselse Vecht met zompen was een economische activiteit van belang. De opbouw van het oorspronkelijke stadje was dat van een voorstraatdorp. Deze straat loopt vanaf de brug over de Vecht, langs de Stephanuskerk verder naar het oosten. Eerder lag er parallel aan deze straat ook een achterstraat, die de meeste voorstraatdorpen kennen, maar doordat er een huizenblok is verwijderd is dit nu een plein geworden. De voorstraat is tegenwoordig de belangrijkste winkelstraat van Hardenberg.


Den Herdenbergher Hardenberg

Den Herdenbergher Hardenberg Hardenberg

Aan de rand van het centrum van Hardenberg vindt u Grand Café Den Herdenbergher. Den Herdenbergher staat voor een gezellige, ontspannen sfeer, een hartelijke bediening en een sfeervolle ambiance. In deze warme entourage is het mogelijk om heerlijk en met hoge kwaliteit te lunchen en/of te dineren, gezellig een borrel te drinken in het Grand Café, aan de bar of op ons grote terras of te genieten van de gezelligheid op de avonden waarin wij live-muziek organiseren.

Ons Grand Café is elk moment van de dag een bezoek waard. Of u 's ochtends onder het genot van een vers kopje koffie de krant wilt lezen, 's middags heerlijk wilt lunchen, in de namiddag een lekkere borrel wilt drinken, vervolgens de menukaart erbij pakt om met hoge kwaliteit te dineren, of met vrienden en familie tot in de late uurtjes een gezellig avondje uit wilt hebben, het is allemaal mogelijk in het Grand Café van Den Herdenbergher!

Niet alleen de centrale bar neemt in het Grand Café een belangrijke rol in, ook de sfeervolle openhaard, de verschillende nisjes waar u plaats kunt nemen of de overige zitgelegenheden in het Grand Café zorgen er voor dat er een waar huiskamergevoel in Den Herdenbergher ontstaat. Dit, samen met de persoonlijke benadering en de sfeervolle ambiance waarin u zich bevindt, zal er voor zorgen dat u zich volledig thuis voelt in Den Herdenbergher.

Tevens heeft Den Herdenbergher verschillende zalen. De Gelagkamer bevindt zich in het verlengde van het Grand Café. De gezellige ruimte, die door middel van grote deuren zowel verbonden is met het Grand Café als met de andere zaal, de Kruuke, is een zeer geschikte locatie voor allerlei feesten, partijen, buffetten, vergaderingen en overige zakelijke bijeenkomsten.
Naast de Gelagkamer heeft Den Herdenbergher nog een zaal, De Kruuke. De Kruuke is een gezellig klein café achterin Den Herdenbergher, maar daardoor zeker niet minder de moeite waard. Dankzij de aanwezigheid van een mooie grote bar en sfeervolle verlichting ontstaat een echte café gevoel, waardoor u met een select gezelschap een geweldige avond kunt hebben.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Hardenberg mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl