Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Jopenkerk, Haarlem

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Jopenkerk Haarlem

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Jopenkerk
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Haarlem

Haarlem

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. De gemeente Haarlem telt 149.516 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de tiende van Nederland. In de vroegmoderne tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad.  Haarlem heeft een prachtige historische binnenstad. De historische binnenstad, die omringd is door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en monumenten. Door de jaren heen is de stad een echte moderne stad geworden die zeer geschikt is voor evenementen.


Jopenkerk Jopenkerk-1

Jopenkerk Haarlem

De voormalige Jacobskerk in het Raaksgebied in Haarlem is nu een volledig operationele brouwerij, Grand Café, restaurant en evenementenlocatie. Onder het genot van een borrel of diner kunt u het brouwproces met eigen ogen aanschouwen.

Onze kerkdeuren staan dagelijks open van 10:00 uur 's ochtends tot 01:00 uur 's avonds. In het Grand Café kunt u natuurlijk terecht voor een heerlijk Jopen bier, maar ook voor een kopje koffie of voor de lunch.

De open verbinding van het grand café en restaurant met de authentieke elementen van de kerk bieden een unieke en ontspannen sfeer voor uw evenement. 

Voor een uitje bij de Jopenkerk wordt een kleine meerprijs gerekend.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Haarlem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl