Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Barney's Eindhoven, Eindhoven

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Barney's Eindhoven Eindhoven

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Barney's Eindhoven
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Eindhoven

Eindhoven

De stad Eindhoven ontstond in een moerasdelta van vijf riviertjes de Tongelreep, de Dommel, de Gender, de Laak en de Rungraaf. In 1920 is de gemeente Eindhoven ontstaan in zijn huidige vorm. Eindhoven is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt maar liefst 220.000 inwoners.
De gemeente Eindhoven maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven) en stedelijke netwerk Brabant Stad. 
Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is "groen". Enkele grote parken in Eindhoven zijn onder meer het Stadswandelpark, Genneper Parken, het Philips van Lenneppark, Philips de Jongh Wandelpark en het Henri Dunantpark. 
Ook om de Karpendonkse Plas is er een groen gebied. Het hoogste gebouw van Eindhoven is ''De Admirant'', dat is een woontoren van 105 meter hoog. Dit gebouw staat naast het eerste gloeilampenfrabriekje van Philips. De stad is zeer populair en goed geschikt voor al uw wensen. Eindhoven is een briljante stad en goed voor elke stadsevenement of –tocht van TB Events.

 


Barney's Eindhoven Barney's Eindhoven-1

Barney's Eindhoven Eindhoven

Welkom bij Barney's
Bij ons kun je lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Of je nu rustig wil bijkletsen, zakelijk wil overleggen of gezellig borrelen; bij d'n Bolle kan het allemaal. 's avonds en in het weekend gaat de muziek een tikje harder en draait onze DJ lekkere muziek.

Een eetcafé in hartje stad met hart voor de stad.
Wij doen mee aan alle belangrijke Eindhovense evenementen, tijdens het carnaval, Fiesta del Sol en de marathon openen wij onze deuren voor heel Eindhoven. ook door het jaar heen gaan wij activiteiten organiseren voor en door Eindhovenaren.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Eindhoven mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl