Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven, Eindhoven

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven Eindhoven

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Eindhoven

Eindhoven

De stad Eindhoven ontstond in een moerasdelta van vijf riviertjes de Tongelreep, de Dommel, de Gender, de Laak en de Rungraaf. In 1920 is de gemeente Eindhoven ontstaan in zijn huidige vorm. Eindhoven is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt maar liefst 220.000 inwoners.
De gemeente Eindhoven maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven) en stedelijke netwerk Brabant Stad. 
Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is "groen". Enkele grote parken in Eindhoven zijn onder meer het Stadswandelpark, Genneper Parken, het Philips van Lenneppark, Philips de Jongh Wandelpark en het Henri Dunantpark. 
Ook om de Karpendonkse Plas is er een groen gebied. Het hoogste gebouw van Eindhoven is ''De Admirant'', dat is een woontoren van 105 meter hoog. Dit gebouw staat naast het eerste gloeilampenfrabriekje van Philips. De stad is zeer populair en goed geschikt voor al uw wensen. Eindhoven is een briljante stad en goed voor elke stadsevenement of –tocht van TB Events.

 


At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven-1

At the Movies Restaurant & Bar Eindhoven Eindhoven

Er is altijd wel een reden voor een feestje of om gewoon lekker bij elkaar te komen. Een verjaardag, een jubileum, behaalde targets en ga zo maar door. Wij, team At the Movies, vinden het altijd leuk en erg gezellig om dit soort gelegenheden samen met u te vieren.
Na een flinke verbouwing, met een volledig nieuwe en gerestylede zaak, zijn onze deuren elke dag geopend om u en uw gezelschap met een glimlach te ontvangen!

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een borrel, vergadering, cursus, meeting, workshop, gezellige lunch of om ’s avonds een hapje te eten. Sinds onze verbouwing kunnen wij onze bovenverdieping afsluiten, dit betekent dus dat u uw eigen besloten event bij ons kunt organiseren.

Daarnaast kunt u eveneens een stukje beneden reserveren voor u en uw gezelschap.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Eindhoven mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl