Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Cinq, Den Bosch

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Cinq Den Bosch

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Cinq
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Den Bosch

Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Met een inwoners aantal van ongeveer 140.000 inwoners is het de vierde stad van Noord-Brabant. Den Bosch is vooral bekend door de vele kerken in zijn stad, waarvan de Sint-Jans kathedraal een pracht plaatje van is. Het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is een van de oudste en meest complete van Nederland en ideaal om uw dagje uit compleet te maken met een citygame. Verder staat de stad ook bekend om het Noordbrabants Museum. Op de Markt staat een standbeeld van de 15e eeuwse schilder Jeroen Bosch, gemaakt door August Falise; het Jheronimus Bosch Art Center is een museum in de stad waarin zijn werken centraal staan. Den Bosch is mooie stad met een uniek karakter voor een bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest.. Laat u verrassen door de vele mogelijkeheden in deze unieke stad.


Cinq Cinq-1 Cinq-2 Cinq-3

Cinq Den Bosch

Op deze unieke locatie aan de Bossche Parade is dit de plek om even bij te komen van de steile trappen van de Sint Jan of van het winkelen in de Bossche binnenstad.
In een stijlvol, strak interieur en inspirerende LED-verlichting met steeds wisselende kleuren, is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid.
Neem de tijd en trakteer uzelf op een overheerlijke lunch. Met zorg bereiden we diverse broodjes, salades en warme gerechten. Dat is niet onopgemerkt gebleven: Café CinQ staat in de wijde omtrek bekend om zijn CinQwich en Boeuf CinQ!
Ook kunt u dagelijks bij ons terecht voor een borrel en een aangenaam diner.
Zit uw diner erop? Blijf dan nog even hangen, want in de late uurtjes verandert Café CinQ in een luxe loungebar waar u heerlijk kunt genieten van een lekker drankje of een van onze speciale Mojitos en Gin & Tonics!

In dit luxe en stijlvolle café heeft u het gegarandeerd naar uw zin!

Geïnspireerd door onze sfeer? Café CinQ biedt speciale all inclusive-arrangementen! Ons vaste, hechte team staat klaar voor al uw specifieke wensen. Wij bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat uw bruiloft, receptie of feest een gedenkwaardig succes zal zijn. Met onze unieke catering en speciale DJ booth maakt Café CinQ van elk evenement een prachtig feestje. En natuurlijk is er naar Bossche traditie volop ruimte voor het carnaval!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Den Bosch mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl