Direct contact? 0592-743002

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Best Western City Hotel De Jonge, Assen

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Best Western City Hotel De Jonge Assen

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Best Western City Hotel De Jonge
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Assen

Assen

Assen maakt samen met onder meer Groningen deel uit van de regiovisie Groningen-Assen. Assen is daarnaast ook de hoofdstad van Drenthe. De oorsprong van Assen ligt in het centrum. Daarom staan in deze wijk de oudste woningen. Daarnaast is Assen de snelstgroeiende stad van het noordelijk deel van Nederland. Een inwoner van Assen wordt een Assenaar of Asser genoemd. De stad heeft mooie karaktische kenmerken die leuk zijn om te bewonderen zoals: het TT Festival Assen. Rond 1918 en na de Tweede Wereldoorlog werd een aantal grote woonwijken gebouwd. Assen heeft 9 wijken, die soms weer zijn opgedeeld in verschillende buurten. Het oudste is het centrum, waarna “over het spoor” Assen-Oost werd gebouwd, dat in de volksmond ook wel Vredeveld wordt genoemd. Deze 9 wijken en het culturele centrum geven u de mogelijkheid voor een geweldige stadstocht.


Best Western City Hotel De Jonge Best Western City Hotel De Jonge-1

Best Western City Hotel De Jonge Assen

Hotel de Jonge is het ideaal gelegen en meest gerenomeerde horecabedrijf in het hart van de Drentse hoofdstad Assen. De unieke combinatie van vergadercentrum, hotel, grand café, à la carte restaurant, Engelse pub en danstheater annex discotheek maken van deze gelegenheid de perfecte locatie voor uw personeelsfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest.

In het restaurant van Hotel de Jonge kunt u een lunch of diner gebruiken en genieten van het prachtige werk van Matthijs Röling. De grootste feestzaal van Hotel de Jonge is zaal Theater Diana. De ambiance van deze zaal is uniek, om zijn uitstraling, warmte en verschillende kleuren. Het theater bestaat uit drie verschillende gedeelten , in de Grote zaal kunnen 300 personen terecht, deze zaal beschikt over twee bars en een groot podium. Boven is een cocktail bar, waar men even rustig aan een tafeltje kan zitten. Beneden is er een kelderbar die  sfeervol is ingericht. In dze ruimte is er plaats voor ongeveer 100 personen.

Hotel de Jonge in Assen is een geschikte locatie voor grote en kleine groepen.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Assen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl