Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Amstel Boathouse, Amsterdam

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Amstel Boathouse Amsterdam

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Amstel Boathouse
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad en hoofdstad van Nederland. Amsterdam is echter geen residentie, aangezien de Staten-Generaal en de regering in Den Haag gevestigd zijn. Amsterdam kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei in Amsterdam leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot grote stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen en tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties in Amsterdam zijn onder meer de musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis;  Verder telt Amsterdam twee universiteiten en heeft Amsterdam de meeste nationaliteiten ter wereld,178 in 2010. Kortom, Amsterdam is de stad bij uitstek voor het organiseren van al uw stad activiteiten en bedrijfsuitje.


Amstel Boathouse

Amstel Boathouse Amsterdam

Jouw plek aan de Amstel
Laat ons je vertellen wat ons inspireert. We vinden deze plek aan de oever van de Amstel geweldig. De geschiedenis van dit pand gaat meer dan een eeuw terug en de afgelopen tijd hebben we er hard aan gewerkt, zodat het weer ouderwetse gastvrijheid uitstraalt. Amstel Boathouse is een restaurant en een evenementenlocatie met zeven unieke ruimtes. Onze koks hebben eigentijdse en spannende gerechten samengesteld en ons team staat klaar om je fantastische service te verlenen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Amsterdam mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl