Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Van der Valk Avifauna, Alphen aan den Rijn

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Van der Valk Avifauna Alphen aan den Rijn

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Van der Valk Avifauna
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

In oktober 2001  is Alphen aan den Rijn als Groenste stad van Nederland uitgekozen. In september 2002 werd Alphen aan den Rijn zelfs uitgeroepen als de Groenste Stad van Europa. Aan de Rijnhaven ligt een uitgebreid industrieterrein. Hier staat ook de 135 meter hoge KPN toren, die aan alle kanten van Alphen aan den Rijn te zien is. Deze toren was de eerste die door Nozema voor de doorgave van digitale ethertelevisie werd gebruikt. De naam Alphen is waarschijnlijk afkomstig van de naam van het Romeinse castellum Albanianae, dat "nederzetting aan het witte water" betekent.


Van der Valk Avifauna Van der Valk Avifauna-1 Van der Valk Avifauna-2

Van der Valk Avifauna Alphen aan den Rijn

Slapen, eten, varen, feesten, vergaderen. Ja zelfs, trouwen is mogelijk bij Van der Valk Avifauna in Alphen aan den Rijn. Met het vogelpark en de rondvaarten als sfeervol decor biedt Avifauna voor ieder wat wils!

Van der Valk staat bekend om haar gastvrijheid. Wij verwelkomen je dan ook graag voor een heerlijk diner of een lekker drankje. Avifauna beschikt over 7 zalen, midden in het vogelpark gelegen. Je kunt ook een van de drie partyschepen exclusief reserveren voor jouw gezelschap!

In ons viersterrenhotel kom je helemaal tot rust tussen de vogels. Het hotel beschikt over 94 kamers, waaronder standaardkamers, comfort kamers, familiekamers en drie prachtige suites. Wilt je je geluk beproeven, waag dan eens een gokje in Casino Avifauna.

In Vogelpark Avifauna beleef je van alles met vogels uit de hele wereld. Voer zelf de honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Tijdens de unieke vogeldemonstratie ziet je hoe de vogels zich gedragen in de natuur. Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin.

Wil je even uitwaaien? Rederij Avifauna neemt je graag mee uit varen dwars door het Hollandse polderlandschap. Er zijn diverse rondvaartmogelijkheden al dan niet in combinatie met een kopje koffie, brunch of diner.

Avifauna ligt heel centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam en op 20 minuten afstand van Schiphol. Er is gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi internet. 

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Alphen aan den Rijn mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl