Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie) , Beneman Vragender, Vragender

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie) , Beneman Vragender Vragender

Het spannendste sabotagespel!

Wie ontdekt de Verrader is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen. In teamvorm ga je de strijd aan en vervul je opdrachten en los je raadsels en puzzels op om samen met je team punten te scoren. De verrader stelt alles in het werk om jullie werk te dwarsbomen. Teamwork en teamgeest stellen je in staat om de Verrader uit de tent te lokken en uit te schakelen. Maar wie staat er aan jouw kant?

Wat staat je te wachten tijdens Wie ontdekt de Verrader aan tafel?
Het spel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in groepen en worden de verraders in het geniep benoemd.
Tijdens het spel graaft de verrader zich in, om de zaak op een slinkse manier te ondermijnen. Goede antwoorden, juiste beslissingen en het goed inschatten van je collega's of vrienden zorgen voor een stijgende tafelscore. Daarnaast zijn er persoonlijke punten te verdienen. Er zijn namelijk drie momenten in het spel waarop je individueel mag raden wie de Verrader is. Let tijdens het spel dus goed op verdacht of dubieus gedrag!Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt.
Wie ontdekt de Verrader aan tafel is op elke locatie te boeken in Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels).

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 25,- incl. BTW per persoon
 • Beneman Vragender
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie)
Vragender

Vragender

Een prachtig dorp in de Achterhoek die onder andere bekend staat vanwege de Vragender Kermis inclusief optocht. Vragender kent ook een natuurgebied, het Vragenderveen. Dit is het enige, in Nederland, overgebleven levend hoogveen. Bezienswaardigheden in het kerkdorp zijn de ruïne van de laatgotische Sint-Jacobskapel en de nog werkende korenmolen De Vier Winden. Het dorp heeft zijn eigen charme niet verloren en barst van het groen. Dit mooie dorp is één van de mooiste dorpen van de Achterhoek. Laat u dus verrassen en kies voor een evenement in Vragender.


Beneman Vragender Beneman Vragender-1

Beneman Vragender Vragender

Dit sfeervolle bedrijf ligt in Vragender, een klein en gezellig dorp dat centraal gelegen is in de Achterhoek. Door de doorgaande verbinding heeft deze locatie een uitstekend bereikbaarheid vanuit twente en overijssel.

Het bedrijf beschikt over diverse sfeervolle ruimtes, waar wij uw feest, vergadering of barbecue kunnen verzorgen.


Op steenworp afstand bevind zich een bosperceel met een voormalig crossparcour. Deze geweldige buitenlocatie verbindt de natuur met alle buitensportactiviteiten.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie)' nog meer in Vragender mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl