Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie) , Grand Café Restaurant Groeskamp, Doetinchem

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie) , Grand Café Restaurant Groeskamp Doetinchem

Het spannendste sabotagespel!

Wie ontdekt de Verrader is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen. In teamvorm ga je de strijd aan en vervul je opdrachten en los je raadsels en puzzels op om samen met je team punten te scoren. De verrader stelt alles in het werk om jullie werk te dwarsbomen. Teamwork en teamgeest stellen je in staat om de Verrader uit de tent te lokken en uit te schakelen. Maar wie staat er aan jouw kant?

Wat staat je te wachten tijdens Wie ontdekt de Verrader aan tafel?
Het spel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in groepen en worden de verraders in het geniep benoemd.
Tijdens het spel graaft de verrader zich in, om de zaak op een slinkse manier te ondermijnen. Goede antwoorden, juiste beslissingen en het goed inschatten van je collega's of vrienden zorgen voor een stijgende tafelscore. Daarnaast zijn er persoonlijke punten te verdienen. Er zijn namelijk drie momenten in het spel waarop je individueel mag raden wie de Verrader is. Let tijdens het spel dus goed op verdacht of dubieus gedrag!Aan het einde wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt.
Wie ontdekt de Verrader aan tafel is op elke locatie te boeken in Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels).

Event eigenschappen

 • Vanaf 20 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 25,- incl. BTW per persoon
 • Grand Café Restaurant Groeskamp
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie)
Doetinchem

Doetinchem

Doetinchem is een stad en gemeente aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Doetinchem telt 56.111 inwoners en heeft een oppervlakte van 79,07 km2. Daarmee is Doetinchem de dichtstbevolkte gemeente van de Achterhoek.  Op 1 januari 2005 is de gemeente Wehl opgeheven en aan de gemeente Doetinchem toegevoegd. Ook werd het Zelhemse Broek bij de gemeente Doetinchem gevoegd. Na deze veranderingen in de gemeentes is Doetinchem uitgegroeid tot een grote gemeente in de achterhoek en Gelderland. De stad Doetinchem zelf heeft natuurlijk ook zijn charmes, zo staat het bekend als een vriendelijke stad met veel bezienswaardigheden. Doetinchem is een stad waar veel over gesproken wordt en eigenlijk moet iedereen het wel eens gezien hebben.


Grand Café Restaurant Groeskamp Grand Café Restaurant Groeskamp-1

Grand Café Restaurant Groeskamp Doetinchem

 
In de zakelijke omgeving van het Ondernemingscentrum stap je een compleet onverwachte wereld binnen. Het gezellige en authentieke Grand-Café annex Restaurant in het hypermoderne Ondernemingscentrum Achterhoek in Doetinchem aan de Terborgseweg.
 
Een totaal andere sfeer dan de strakke vormgeving die het Ondernemingscentrum zelf kenmerkt. Hoge plafonds en deuren, veel hout, gezelligheid, warmte en geborgenheid. Grand-Café Restaurant Groeskamp wil een restaurant voor iedereen zijn. Daarnaast biedt het restaurant een uitstekende gelegenheid voor een goed en smaakvol diner in een zeer sfeervolle omgeving.
 
Ook voor het organiseren van feesten, partijen, bruiloften e.d. bent u bij Grand-Café Restaurant Groeskamp aan het juiste adres. Wilt u een evenement boeken? Voor groepen tot maximaal 100 personen kunt bij Grand-Café Restaurant Groeskamp  terecht.
 
Het Restaurant heeft 160 gratis parkeerplaatsen. Er is dus altijd plaats. Grand-Café Restaurant Groeskamp ontvangt u graag voor welke gelegenheid dan ook. 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? aan tafel (eigen locatie)' nog meer in Doetinchem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl