Direct contact? (+32) 092980606

Wie is de Verrader? Buitenland , Leuven

Wie is de Verrader? Buitenland , Leuven

Wie is de Verrader in het Buitenland,

Wie saboteert de boel en is de Verrader binnen het team!

Het Wie is de Verrader spel is één van de leukste uitjes om te doen. List en bedrog zijn aan de orde van de dag. Wie kan je vertrouwen in je team en wie niet?! Aan jullie de taak om de Verrader te ontmaskeren en onschadelijk te maken!

Wie is de Verrader bevat de juiste ingrediënten om van je teambuilding of groepsuitjes een daverend succes te maken! Als team ga je op pad in een stad naar keuze. Iedere speler draagt een geheim bij zich waarmee hij of zij geld kan verdienen voor het team. Het is belangrijk dat je als teamgenoot er achter komt welk geheim de anderen hebben. Lukt dit dan levert dit geld op per geraden geheim. Maar pas op! Als de Verrader achter jouw geheim komt, dan zal het geld niet naar jullie team gaan maar naar de Verrader. Daarnaast vervul je diverse groepsopdrachten op historische locaties in de stad om geld te verzamelen. Maar de Verrader zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en een gezonde teamspirit ben je in staat om de Verrader te ontmaskeren. Maar wie kun je vertrouwen?

 

Event eigenschappen

  • Vanaf 20 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 5 uur
  • Vanaf € 150,- incl. BTW per persoon
  • Op 1 locaties mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie is de Verrader? Buitenland
Leuven Leuven-1

Leuven

Leuven is een stad en gemeente in de provincie Vlaams-Brabant. Het is tevens de hoofdstad van deze provincie. Leuven telt ruim 97.000 inwoners en ligt aan de rivier de Dijle. Leuven is erg bekend door de oudste universiteit van de Lage Landen namelijk de Katholieke Universiteit Leuven. Afgezien van de universiteit zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te bezoeken en te bekijken in Leuven waaronder het mooie stadhuis, het Groot Begijnhof, de Collegiale Sint-Pieterskerk en de Grote Markt. Het stadhuis van Leuven is wereldberoemd en dat komt door de gotische stijl tenminste de buitenkant is in gotische stijl. De binnenkant heeft veel verschillende stijlen: Lodewijk XIV-stijl, Lodewijk XV-stijl en een in Lodewijk XVI-stijl. Het grote Begijnhof wordt tegenwoordig gebruikt voor buitenlandse studenten en professoren.  Leuven staat bekend om hun uitgebreide uitgaansgelegenheden, overwegend cafés. Dus als je in Leuven bent is er genoeg te doen! En als je lekker uit wilt gaan in Leuven is het op donderdag avond het drukst. Wij van Tb willen uw ervaring over Leuven zo compleet mogelijk maken!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie is de Verrader? Buitenland' in Leuven mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

  • TB Events
  • T: 0314 - 741 741
  • E: info@tbevents.nl