Direct contact? 0314-741741

Wie is de Rat? , Oldenzaal

Wie is de Rat? , Oldenzaal

Durf jij dit spannende avontuur aan te gaan tijdens deze citygame vol wantrouwen. Werkt jouw team samen of barst de strijd los tegen elkaar in jullie zoektocht naar de Rat. Volbreng alle foto-, film- en puzzel opdrachten binnen de tijd om elke missie halen! Door een gezonde dosis lef en teamwork kunnen jullie de Rat in jullie eigen groep ontmaskeren. Maar wie is er nog te vertrouwen?

 

Deze citygame is uitermate geschikt om met collega’s, vrienden of teamgenoten te spelen. Het Wie is de Rat spel bevat alle elementen om jullie uitje tot een groot succes te maken! Als team ga je op pad in een eigen gekozen omgeving. Het doel is simpel: voltooi alle opdrachten, verdien zoveel mogelijk geld voor de pot en ontmasker de Rat in jullie midden. Elke keer dat de kandidaten de pot proberen te spekken zal de Rat de boel saboteren om het te verdienen geldbedrag zo laag mogelijk te houden. Iedereen wil de Rat ontmaskeren, maar wie zal hierin slagen? Wie is degene die aan het einde van het spel het antwoord weet op die ene vraag?

 

Wie is de Rat?

 

Ga goed voorbereid op pad want deze ongrijpbare rat is sluw. Nadat jullie een uitgebreide speluitleg hebben gehad van onze spelbegeleider bepalen we op een willekeurige manier wie de Rat in jullie midden wordt. Hierna gaan alle teams de stad in met een persoonlijke opdracht, handboek, instructie enveloppen en de TB Events app op een mobiele telefoon.  

Naast opdrachten waarbij de begeleider aanwezig is zullen jullie ook zelf opdrachten uitvoeren met behulp van onze app. Log in en ga naar alle locaties die op de plattegrond van jullie smartphone verschijnen. Maar let op dat er geen mingeld wordt verdiend. Naast geld zijn er ook jokers te verdienen. Deze troeven kunnen een belangrijk verschil maken op het einde van het spel.

 

Jullie worden op de proef gesteld tijdens uiteenlopende opdrachten zoals geluid- en filmfragmenten, lastige raadsels, foto opdrachten en uitdagende puzzels. Na het spel worden jullie ervaringen onder de loep genomen tijdens de ultieme opdracht, de Test! Hoe oplettend waren jullie en slaagt de missie? Lukt het om de hoogste pot in tijdens te verzamelen of is de Rat jullie te slim af geweest? Beleef het nu zelf!

 

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
  • Op 1 locaties mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie is de Rat?
Oldenzaal

Oldenzaal

De Vijfhoek en De Driehoek zijn de twee grootste winkelcentra van Oldenzaal. Binnen de gemeente bestaat een vereniging die een stadsorgel, het Piepenrek, beheert. Er zijn vele uitgaansgelegenheden in Oldenzaal. Verschillende feesten en evenementen zoals de braderiedagen 'N Boeskool is Lös en Carnaval trekken vele bezoekers van buitenaf. Oldenzaal is samen met het Achterhoekse 's-Heerenberg een van de meest enthousiaste carnavalsgemeenten boven de grote rivieren. Bekend is het typisch Oldenzaalse Kapellenfestival Toeten en Bloazen, dat twee weken voor carnaval wordt gehouden. In deze tijd wordt Oldenzaal omgedoopt tot Boeskoolstad. Boeskool is de Twentse uitdrukking voor witte kool, een product waar Oldenzaal in vroeger dagen bekend om stond. Vlak buiten het centrum van Oldenzaal staat een bronzen beeld het Boeskoolmenneke gemaakt door de Oldenzaalse beeldhouwer Jan Kip.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie is de Rat? ' in Oldenzaal mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

  • TB Events
  • T: 0314 - 741 741
  • E: info@tbevents.nl