Direct contact? 0314-741741

De Verrader aan tafel , Amersfoort

De Verrader aan tafel , Amersfoort

De Verrader aan tafel!

Speel dit spel van manipulatie en verraad gewoon aan tafel. Samen met jouw team ga je dit avontuur aan en strijden jullie voor zo de winst. Tijdens verschillende uitdagende missies en originele opdrachten zijn er zilverstukken te verdienen. De ultieme test voor jullie inventiviteit en samenspel.
Maar niet alle teamleden spelen een eerlijk spel. Een aantal personen in jullie midden dragen een geheim met zich mee, dit zijn de verraders! Zij zullen teamleden op slinkse wijze elimineren. Gelukkig kan de rest van het team hier een stokje voor steken. Doorzien jullie op tijd deze grote leugen of zijn de verraders jullie te slim af? En wie gaat er met de prijzenpot vandoor?

De Verrader aan tafel heeft dé ingrediënten voor een spannend en succesvol uitje!

Wat staat je te wachten tijdens De Verrader aan tafel?

We starten rustig met een kopje koffie, thee, fris, wijn of een biertje. Kijk elkaar nog één keer diep in de ogen aan, hierna zal het namelijk nooit meer hetzelfde zijn. Vervolgens zal onze spel begeleider jullie tijdens een uitgebreide briefing voorzien van alle ins en outs van het spel. We maken een evenredige teamindeling en wijzen de verraders aan. Bepaal de juiste strategie en ga de strijd aan tussen goed en kwaad. Ontmasker de Verrader tijdens een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis?

Event eigenschappen

  • Vanaf 8 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 2 uur
  • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
  • Op 7 locaties mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
De Verrader aan tafel
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht.
De gemeente Amersfoort telt 144.007 inwoners, die Amersfoorters worden genoemd. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de veertiende van Nederland. Amersfoort is een groeistad, en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Amersfoort heeft één van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland en is een belangrijke garnizoensstad. De binnenstad van Amersfoort bezit een middeleeuws karakter met grachten waardoor het de ideale stad is voor stadsevenementen. Amersfoort vierde in 2009 dat zij 750 jaar stadsrechten bezit. Amersfoort is een stad waarbij u uren de leukste evenementen kunt beleven


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'De Verrader aan tafel' in Amersfoort mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

  • TB Events
  • T: 0314 - 741 741
  • E: info@tbevents.nl